Основни тенденции в лятната мода

Всички с нетърпение очакваме модните ревюта, като искаме да видим от първа ръка как дизайнерите оживяват своите идеи и фантазии. Модели и стилове, креативни детайли на облеклото, които идеално ще се впишат в ежедневието и ще се превърнат в основата на дамската мода пролет-лято 2022 г., не подминават нашите внимателни очи.

Въпреки това отделянето от ежедневната реалност на моделите на модния подиум понякога е просто неустоимо . Има много дрехи, изложени от модни къщи, които са подходящи само за съревнование с конкуренти и са напълно неподходящи за обикновена употреба.

Основни тенденции в лятната мода

В това няма нищо осъдително – висшата мода не е за всеки.

В същото време на обикновените жени им е трудно – те трябва да изглеждат модерни, стилни и в същото време дрехите им трябва да са практични и удобни, за да могат да се използват всеки ден. Трябва да кажа, че много момичета и дами според възрастта си отдавна са се научили как да използват правилно модните тенденции и заедно с предпочитанията си са успели да създадат много атрактивен микс от това, който спокойно може да се нарече улична мода. Комфорт, елегантност и стил са трите стълба, на които се основава уличният стил, и тези компоненти го правят изключително привлекателен. На пазара се предлага разнообразие от туники в различни цветове, щампи и от много видове материи.

Жена, която иска самостоятелно да разбере модните тенденции на пролет-лято 2022, трябва да обърне внимание на правилния избор: модерни цветове на дрехите; туники, обувки, шорти и дънки; аксесоари.

За уличната мода на предстоящия сезон са избрани само три основни цвята:

  • Червен. Този цвят винаги привлича възгледите на другите, за да не изглеждат предизвикателно ярки, по-възрастните жени трябва да обърнат внимание на по-тъмните, по-благородни нюанси на този цвят.
  • Син. Той символизира стабилност, стабилност, с негова помощ не е трудно да се постигне специална елегантност в дрехите.
  • Сив. Универсален, лесно е да вземете други нюанси към него. Нещата, направени в сиво, изглеждат сдържани, скъпи, престижни.

За да се справите успешно с избора на модни рокли, ще трябва да отделите известно време в изучаване на теорията.

И така, нека си припомним с какви думи дизайнерите характеризират образа на жена през следващия сезон. Малко са от тях – нежност и женственост, именно тези понятия определят модата на 2022 година. Тоест пастелни цветове, дантела, волани, минимум агресия в детайлите ще бъдат на гребена на модерната вълна. Но това изобщо не означава, че ярките, активни момичета, свикнали с мобилен начин на живот, ще загубят и ще бъдат принудени да придобият необичайни за тях тоалети. За тази целева аудитория модните дизайнери предоставиха и много ярки, скандални дрехи. И именно с нея ще започнем нашия преглед. Уличната мода през следващия сезон ще се опита да прегърне необятността – да съчетае нежност и романтика с яркост и дързост.

Улична мода пролет лято 2022 2023: креативност и шокиращи Дизайнерите не са изпуснали от поглед интересите на жените, които обичат необикновените решения в облеклото. През следващия сезон такива хора могат да актуализират гардероба си с ярки и смели неща. Креативно и скандално изобщо не са синоними на думите наперен и забавен, по-скоро е красиво и оригинално.

Уличен стил по отношение на връхното облекло е много лоялен, тук няма строги ограничения. Модни са: шлифери и пелерини; пухени якета (палта и якета); жилетки от естествена и изкуствена козина; живописни пончо; палта, украсени с естествена козина; якета в стил хусарски долмани; якета с щампи (стил кич-родео); кожени палта, палта от изкуствена кожа.

Сред най-обикновените дрехи като ярки петна ще се откроят цветни пончо, лачени шлифери, пелерини, кожени жилетки, якета с щампа. Ако искате да се откроите от тълпата, разгледайте по-отблизо шлифери с ръкави ? или без яка, или модели, които ярко наподобяват лека лятна рокля.

Кожените гащеризони с флорални щампи също са много оригинално решение.

Дънков модел с изтъркани ресни отдолу ще се хареса особено на младите момичета.

Тънките пухени якета-рокли са уникална възможност да сте топли, удобно облечени и да изглеждате елегантно и стройно едновременно. Тоест, ако предпочитате някаква скандална и креативност в дрехите, има много модели връхни дрехи, в които ще изглеждате много интересно и необичайно.

Ярките аксесоари, като алена шапка от филц, съчетана с дълго черно кожено или велурено палто, също няма да оставят тоалета ви незабелязан. Нестандартна комбинация от елегантна рокля, (шифонова пола) и спортни обувки леко ще шокира околните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *