Луксозни къщи в столицата и луксозни имоти от извънградски тип

Луксозни къщи в столицата ни София – къде можете да ги намерите? Луксозни имоти извън града с обширни градини, достъп до планината и все пак на една ръка разстояние от оживения център! Струва ви се, че подобен тип жилища не съществуват. Прекалено са идеални, за да можете да си ги позволите. Напротив, именно за тези ваши нужди от луксозни имоти, работи Unique Estates. Компанията е на пазара за имоти в България и чужбина достатъчно дълго, за да изгради перфектен екип от професионалисти, доказали се с годините. Ако сте млад и образован човек обичащ забавленията на шумния град – за вас са луксозните апартаменти в центъра на столицата. Те предлагат незабравима гледка, идеално местоположение и пътни връзки, чудесна среда за забавления. Просто кликнете на www.ues.bg или на корпоративния им Луксозни Имоти Блог и ще намерите луксозни апартаменти с идеални характеристики.

От друга страна луксозните къщи в квартали, като Бояна, Драгалевци, Княжево или Симеоново са идеални за семейства с деца или хора обичащи природата и тишината. Какво всъщност означава един имот да бъде луксозен или дизайнерски? Нека споделим опита на професионалните брокери!

Луксозни къщи, луксозни апартаменти и луксозни имоти – какво трябва да притежават?

Unique Estates са бранд в международните брокерски среди. Персоналното отношение към клиентите, високата доза професионализъм и голямото разнообразие на луксозни имоти в страната и извън нея – са ключовите цели на фирмата. На един клиент търсещ лукс трябва да се обясни на първо място разликата между луксозен имот и такъв с executive характеристики. Луксозните жилища притежават много екстри. Сред тях са местоположението, самите уникални характеристики на сградата, персоналният облик на района, усещането за пространство и ширина, артистичността. На фона на изброените дотук предимства, се нареждат и екстри, като уникална гледка, развита инфраструктура на общински и обществени учреждения. Не на последно място можем да добавим и екстри в самите луксозни имоти – става дума за плувни басейни, площи на открито за градини, барбекю, интериорни помещения за фитнес, домашно кино или уникална винарска изба.

В крайна сметка луксозните къщи, луксозните апартаменти и луксозните имоти въобще имат много характеристики, които главно зависят от желанията на клиентите и нуждата от локация! На свой ред executive имотите имат редица достойнства и в голяма част от случаите са част от елитни затворени комплекси. Те са достъпни за по-голям кръг хора и добре обслужват нуждите им. Unique Estates са вашият пътеводител в света на луксозните имоти. Затова посетете www.ues.bg и намерете лукса, от който имате нужда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *