Еротично бельо – подходящо ли е за първа среща

Подходящо ли е еротично бельо за първа среща? Вероятно ти предстои първа среща и се чудиш дали е време да обуеш онези секси дантелени прашки, които само чакат подходящия момент, или първата среща не е точно времето за това?

Да подчертаем, че тук говорим за среща, при която целта е да се видите и втори път и да развиете малко по-сериозни взаимоотношения. Ако става  дума за приключения за една вечер, тогава е ясно, че бихте искали да изглеждате по-привлекателно в сексуално отношение, носейки еротично бельо.

Проблемът при романтична първа среща е, че ако се постараете да се облечете твърде секси, това ще накара мъжът да ви вижда по-скоро като сексуален партньор, отколкото като романтичен. Може да му предадете погрешен сигнал и това да го откаже.

Нищо не пречи обаче под елегантното облекло за първа среща да облечете сексапилно боди например, независимо каква е очакваната развръзка на вечерта. Всъщност, това дори би ви донесло множество ползи – можете да се уверите сами в това като поръчате своето секси бельо от Sexo.bg.

Кога и как да носите еротично бельо на първа среща

Ако вечерта завърши в твоята или в неговата спалня, със сигурност ще искаш той да завари нещо хубаво под дрехите. Еротичното бельо ще го развълнува и ще му покаже, че явно го желаеш и си очаквала нещо да се случи.

Една от главните причини, поради която е добра идея да носиш еротично бельо е, че самата ти ще се чувстваш много по-уверена, дори то да не е видимо. Това важи не само за първа среща, но и за всеки друг ден.

Увереността ще ти помогне да се отпуснеш и да покажеш най-добрите си страни пред мъжа. Ще излъчваш самочувствие, което е достатъчно секси, за да го спечели.

Как да избереш секси бельо за среща

След като отговорихме на въпроса дали еротичното бельо е подходящо за първа среща, следва да ти подскажем кои са най-добрите варианти, на които да се спреш.

Никога няма да сбъркаш с черното. Сложи новите възбуждащи прашки, а ако носиш рокля или пола, това е най-добрият повод да обуеш комплект чорапи с жартиерен колан.

Все пак, имай предвид, че една първа среща не е точно подходящият момент да покажеш най-провокативното облекло, с което разполагаш. Бъди умерена в избора си.

Ако искаш да покажеш по-игривата страна от себе си не се притеснявай да облечеш бельо с украшения като панделки, мрежички и перли. Това несъмнено ще го развълнува и ще го накара да се чувства по-специално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *