Да се запознаем с бутик за мода Cliche

Много хора днес се стремят към индивидуалност, както при личните вещи, така и от към своето облекло. Искат да притежават качествени дизайнерски дамски дрехи, които обаче да са достъпни на приемливи цени. И тук се ражда бутик Cliche! Нека се запознаем малко повече с този проект от неговото създаване, развитие и предлагани облекла днес!

Каква е историята на бутик за мода Cliche

Сайтът и реализацията на проекта започват от знаковата дата 10.10.10 г., където първоначално сайтът е насочен изцяло към широката аудитория, предлагайки маркови бутикови облекла от различните, известни в страната и чужбина брандове. След около 3 години на усилена работа и придобита популярност на местния пазар, от компанията решават да създадат собствен бранд и днес гамата от фирмени дамски дрехи в бутик за мода Cliche е изключително разнообразна. Тя обхваща почти всички категории от облекла за жени и по-долу ще видим кои са те.

Кое прави ателието индивидуално

Зад проекта стоят сестрите Цветина Любомирова и Елица Василева. Те са жени, които са пленени от красотата на модата и възможностите за създаване на нещо уникално, креативно и съвременно. Така всъщност се ражда идеята да покажат своето виждане, индивидуалният си почерк и страстта към това да изразиш себе си. Днес във фирмения бутик се предлагат различни собствени колекции, водещата от които стана Cliche Reborn. Тя се превърна в символ на изисканата визия, защото в нея бе въплътена цялата страст, внимание към детайла и всички творчески и професионални умения на екипа.

Фирмената колекция на бутик за мода Cliche съчетава в себе си индивидуални кройки и непреходни линии. За всичко това се използват изключително висококачествени италиански платове, чрез които успяхме да реализираме и направим идеите си реалност, да покажем своята визия за съвременната мода и да вдигнем летвата на качеството още едно ниво нагоре.

Какво ще откриете в Cliche.bg

Освен описаната по-горе модна линия, в нашия бутик се предлага и другата фирмена колекция от плажни облекла. Те са изработени по индивидуални проекти и авторски принтове за максимална атрактивност, индивидуалност и стил. В колекцията Ви очакват плажни туники, рокли, халати, цели и открити бански, кафтани и т.н.

С това обаче предложенията на нашия бутик за мода не свършват дотук. При нас Ви очакват още уникални:

  • рокли;
  • гащеризони;
  • панталони;
  • туники;
  • ризи;
  • палта.

Те със сигурност ще отговорят на съвременните изисквания за мода на широкия кръг от дами, следящи и интересуващи се от днешните трендове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *