Безопасна за здравето диета за сигурно отслабване

Едно яйце е равно на 72 калории, изкачването на стълби изгаря по две калории на стъпало, което означава, че за да изразходим яйцето, ще трябва да изкачим 36 стъпала, това е лесно, нали? Да, но само с едно яйце живее ли се? Ами ако прибавим по-сериозните калорийни „бомби“, като пици, кифли, понички, ами вафлите, тогава колко стъпала трябва да изкачваме, има ли такава сграда https://fitnesdieta.com/ Познати ли са ви подобни изчисления, от тийнейджърството или може би далеч не от толкова отдавна?

Безопасна за здравето диета за сигурно отслабване

Единствената радост от борбата с всяка калория, е тази от момента, в който правим изчисленията и всичко изглежда възможно, стига да проявим волята да не ядем. Това обаче носи не малко рискове, а и често ефектът е точно обратен. Има ли безопасна за здравето диета за сигурно отслабване? Както ще видите в страниците на FitnesDieta.com, с помощта на методите на периодичното приемане на храна, или прием през по-големи интервали, можете да подобрите функционирането на организма и едновременно с това да намалите теглото и то за много по-кратко време.

Само, че това са принципи, които са лесни за спазване от всеки и при това не изискват страдание и не дават повод за гневни погледи в огледалото, които така помагат да поддържаме негативното отношение към себе си, а това е трудно за преодоляване. Можем ли току така да приемем някаква си лесна за спазване програма, била тя и фитнес диета, която не ни носи тежестта на изпитването на волята и скритият (несъзнаваният) стремеж към нейния провал?

Безопасна за здравето диета за сигурно отслабване

Независимо на каква възраст сте, дали сте мъж или жена, проблемите с килограмите са едни и същи и всеки може да попадне в капана на собственото си черногледство, чиято основа е липсата на харесване на себе си, а обтегачът е желанието за самонаказване, маскирано с поредната тежка диета за рязко отслабване. Звучи парадоксално, но като всеки омагьосан кръг и решението за бърза промяна с помощта на крайни мерки е обречено на същия успех, като мишката с любимото сиренце в капана. В момента, в който посегнете към изкусителната пастичка и смазаната/смазващата воля надава писък и се самовзривява, унищожавайки и последното желание за житейски радости. Пастичката или сиренцето са собствените ни мъгляви идеали за себе си, които могат да се избистрят и реализират, само ако не си залагаме капани.

Преодолявайки собственото си желание за преминаване по трънливи и тежки пътища, за достигане до мечтаното отслабване или каквото и да е друго, ще установим че пътят е доста по-лесен за преминаване. Така е и с предлаганата фитнес диета, която залага на синхронизиране с функционирането на организма. Помирявайки се с биологичните закони и приемайки храна в интервали от определени часове, ще облекчим и психическата си нагласа и тялото от излишните килограми. Не на последно място, олекотеният режим на хранене предлага и подобряване на жизнените функции, което се изразява в освежаване на външния вид и то още в първите дни. Уверете се сами.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *